Újabb világklasszist raboltak ki, míg a pályán volt

Nagyon rosszul sikerült a Real játékos szerdája.


Szerda nem volt egy jó este a Real Madrid játékosai számára, mivel kiütött őket a városi rivális a Király Kupából hazai pályán, de Karim Benzemának különösen rossz volt. És most nem a kapu előtti balszerencséjéről van szó, hanem arról, hogy míg ő a pályán volt, addig kirabolták madridi otthonát.
 
Nem tudni, hogy mekkora értékben vittek el tőle dolgokat, de az, hogy célpont lett, biztosan nem volt kellemes a francia csatárnak. Az El Chiringuito fedte fel ezeket az információkat, de mivel a nyomozás folyamatban van, nem tudtak túl sok részletről beszámolni.
 
Benzema nem az első labdarúgó, akinek célba veszik tolvajok a házát. Nemrég a PSG sztárját, Dani Alvest rabolták ki hasonló körülmények között, valamint Thiago Silva és Eric Maxim Choupo-Moting is így járt Párizsban. A Liverpool támadójának, Sadio Manénak az otthonát is addig pakolták ki, míg ő pályán volt, előtte pedig a Barcelona újdonsült csatárától, Kevin Prince Boatengtől loptak el egy nagyobb vagyont. Utóbbi nem az egyetlen Barca játékos, aki így járt. Jordi Albához is betörtek már korábban.
 
Egyetlen dolog közös az összes esetben, mind a pályán voltak, míg a rablók házaikban kutattak.
 
Fotó forrása: Quality Sport Images/Getty Images

Videók