Újabb klasszis kapust szemelt ki a Real Casillas helyére

A méltán elismert London Evening Standard értesülései szerint a Real Madrid már a télen megszerezheti a Chelsea kispadra szorult hálóőrét, Petr Cech-t.


A Real Madrid lehet az a csapat, mely megoldja Petr Cech gondjait: az Iker Casillas gyengélkedése miatt lázasan kapust kereső Királyiak a hírek szerint szívesen vinnék a Chelsea-nél parkolópályára tett cseh hálóőrt a spanyol helyére.

A 32 éves Petr Cech azt követően szorult a cserepadra, hogy tíz évig volt a londoniak első számú kapusa, ám a nyáron Thibaut Courtois átvette tőle ezt a szerepkört. A Real jelenlegi edzője, Carlo Ancelotti korábban két szezonon át dolgozott együtt a kelet-európai portással, így pontosan tisztában van a képességeivel - nyilván nem véletlenül szemelte ki őt David de Gea mellett a posztra.

A cseh kapus iránt az Atlético Madrid és a Roma is érdeklődött, nagy kérdés, mit hoz számára a jövő. Mindenesetre az biztos, hogy ő nem elégedett a jelenlegi helyzetével. "Akik ismernek engem, tudják, hogy ez a helyzet számomra egyáltalán nem ideális. Nyakunkon a 2016-os Eb, nincs nekem arra időm, hogy egy kispadon ücsörögjek. Nem beszéltem a klubnál senkivel a helyzetről, de valahogy meg kell ezt oldanom" - mondta még sa múlt héten Cech.

Videók