Újabb csapattárs hajított követ Gareth Bale-re

Nem folytathatja így sokáig a walesi.


Thibaut Courtois nyáron érkezett a Real Madridhoz, de úgy érzi, már teljesen beilleszkedett a spanyol életstílusba. Ehhez nagyban hozzájárult az Atlético Madridban eltöltött évei. Pont ez az, ahol szerinte a csapattárs Gareth Bale elbukott.

- Múltkor a teljes csapat együtt vacsorázott, de Bale és Toni (Kroos) nem tűnt fel. Úgy gondolták, túlkésőn van. Este fél tízkor találkoztunk és negyed tizenegykor kezdtünk enni, éjfélkor ittunk egy kávét,- mesélte a belga hálóőr. – Egy körül kerülhettünk ágyba, hogy másnap 11-re az edzőpályán lehessünk. Számomra ez tökéletesen elég alvás idő. De Bale azt mondja: „Én nem megyek veletek srácok, 11-kor már ágyban vagyok” és nem tűnik fel.

Hogy nem sikerült beilleszkednie lehet az egyik oka, hogy nem teljesít olyan jól a pályán, ahogy tudna.
 
- Nagyon nehéz egy szóban leírni Garethet. Azt mondanám, rengeteg tehetség van benne, de szégyen, hogy ez olyan gyakran nem ragyoghat. Én úgy élek, mint aki Madridban született és nőtt fel. Későn eszem, későn fekszem. Így élnek ők – folytatta a belga.
 
Courtois azt is kijelentette, hogy Bale inkább hazarepül a walesi házába - ahol van egy három-lyukas golfpályája – minthogy Spanyolországban maradjon. Ezért ragadt rá csapattársai körében a Golfozó becenév.
 
Korábban Marcelo is panaszkodott Bale viselkedésére, egészen pontosan arra, hogy mióta ott van, nem sikerült megtanulnia a nyelvet, ezért leginkább mutogatva tudnak kommunikálni, nem igazán tudnak beszélgetni. Utóbbiért egyébként már John Toshack, a Real Madrid és a walesi válogatott korábbi trénere is elővette honfitársát. 

Videók