Tovább mélyült a Zidane és Bale közti szakadék

Úgy tűnik nem tudják megoldani a kettejük kapcsolatába férkőző problémákat.


Úgy tűnik, hogy a Zinedine Zidane és a Gareth Bale közötti kapcsolat helyrehozhatatlanul megromlott.

A walesi játékos a vasárnapi Eibar elleni mérkőzésen nem került be a kezdőcsapatba, majd a második félidőben nem tett hozzá túl sokat a gárda játékához. Az az újra előtörő energia és motiváció, ami Balet az elmúlt hetekben az edzések során jellemezte és amivel lenyűgözte társait, egy pillanat alatt kipukkadt.

Amikor jelezték neki, hogy melegítsen, úgy tűnt mintha valahol máshol járna, és nem lenne köze a játékhoz. Ennek erős jele volt az, hogy fél óráig csak téblábolt a pályán.

A második félidő hűtési szünetében Zidane különösen erős üzenetet adott játékosának.


Sokszor nem értik meg egymást.

Fotó: Denis Doyle/Getty Images

Az edző és a Bale közötti kapcsolat soha nem volt szoros, mivel nem beszélnek közös nyelven. Ez a 2017/18-as szezonban csúcsosodott ki, amikor a BL-győzelmet követően a walesi nem ünnepelt az edzőjével, miután a 2. félidőben összeszólalkoztak.

A kettejük közti ellenségeskedés kiújult, amikor 9 hónappal később Zidane visszatért a királyi gárdához. Kettejük közt oda-vissza röpködtek a kommentek és bár Bale maradt Madridban, abban szezonban nem játszott olyan jól, mint az előző években.

Ennek ellenére a klub továbbra is úgy látja, hogy a Bale olyan játékos, aki fontos szerepet játszik abban, hogy bajnoki címeket szerezzenek, de azt is tudják, hogy a kettejük közti kapcsolat szinte megmenthetetlenné vált. Bár nem jönnek ki jól egymással, a walesi azt mondja boldog a spanyol gárdánál. Ügynöke, Jonathan Barnett pedig többször is megismételte, hogy Bale nem tervezi a klub elhagyását.


Borítókép: TF-Images/Getty Images

Forrás: Marca.com

 

Videók