„Törlesztem az adósságom!” – Sergio Ramos visszatért a Sevillához

18 év után öltheti ismét magára nevelőklubjának szerelését.


 Sergio Ramos hétfőn délután landolt a San Pablo repülőtéren, hogy átessen az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon és véglegesítse átigazolását a Sevilla csapatához.

A 37 éves spanyol bekk a nyár elején egyszer már össze lett boronálva a spanyol klubbal, de akkor még tartózkodóak voltak vele szemben. Úgy látszik, mostanra változott a véleményük és úgy érzik, hasznos lehet számukra a Real Madrid és a PSG korábbi sztárjátékosa.

Ramosnak Törökországból és a szaúdi ligából is volt több, anyagilag igencsak vonzó ajánlata, számára viszont kérdés nélkül a Sevilla volt a favorit. A médiának azt is elárulta, milyen érzésekkel érkezett.

„Izgatott vagyok, ez egy különleges nap, hisz hazatérek! Néhány hónapja már csak erre várok, nagyon örülök, hogy végre csatlakozhatok a kerethez. Most teszteken kell átmennem, majd bemutatás és sajtótájékoztató.”

„Szerettem volna hazatérni, más célpont szóba sem jöhetett, hiszen adósságom van édesapám, nagyapám, a Sevilla és Puerta felé is. Sok mindent jelent nekem ez a klub, itt az ideje visszatérni.”

Fotó: Denis Doyle/Getty Images

 

Videók