Tégla lehet a Barcelona öltözőjében, Xavi máris fenyeget

Valaki információkat szivárogtat ki.


Az FC Barcelona biztosan nem könyvelheti el sikerként a 2024-es év kezdését. Mint arról Javier Miguel spanyol újságíró beszámol az El Chiringuito című lapban, Xavi azzal gyanúsítja az egyik játékost, hogy információkat szivárogtatott ki a sajtónak.

Az utóbbi időben egyes médiumok jól értesültek arról, hogy mi történik a gránátvörös-kékek csapatánál. Xavi és társai úgy gondolták, hogy van egy "tégla" az öltözőben, aki mindent elmond az újságíróknak, ami a csapatban történik.

Sőt, egyszer még a futballisták privát üzeneteit is átnézték a WhatsAppon. Így akarták ellenőrizni, hogy a játékosok beszéltek-e konkrét újságírókkal.

Xavi megpróbálta kideríteni, hogy ki az, aki az FC Barcelona öltözőjéből információkat vesz át, és még néhány újságírót is felhívott. Közvetlenül megkérdezte tőlük, honnan szereztek tudomást arról, hogy mi történik a klubnál.

A sajtó azonban nem volt hajlandó megadni a forrásait. Ennek következtében az újságírókat azzal fenyegették meg, hogy a közeljövőben kitiltják Xavi sajtótájékoztatóiról.

Érdekes módon maguk a labdarúgót is azt gyanítják, hogy az edzői stáb egyik tagja az, aki információkat szivárogtat ki a médiának. Emiatt a legutóbbi fontos megbeszéléseken csak Xavi és a Barca játékosai vettek részt.

Egyelőre azonban nem oldódott meg a rejtély, és az sem derült ki, hogy ki vitte el az információkat az öltözőből. A spanyol bajnok szerdán a Napolival csap össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Borítókép: Getty Images

Videók