"Szerencsére Hazard nem ment a Barcához"

Van, aki megkönnyebbült, hogy a Real Madridban játszik a belga támadó.


Georges Leekens volt belga labdarúgó és edző a Le Soirnak adott interjújában újra kitért Eden Hazard Real Madridban kialakult helyzetére.

Hazard egy hosszabb kihagyás után ismét teljesen egészséges, és Carlo Ancelotti szép fokozatosan megpróbálja őt visszaépíteni a csapatba, hogy megtalálják a legjobb formáját. Sokan azonban már lemondóan beszélnek róla, és a távozását várják. A belga futball egyik nagy alakja, Georges Leekens ugyanakkor úgy véli, a csatárnak még megvan a lehetősége arra, hogy sikeres legyen Spanyolországban.

„Nehéz dolga volt a fizikai problémái miatt az elmúlt időben. Nem egy leányálom a Real Madridhoz igazolni, nagyok az elvárások a spanyol fővárosban. Szerencsére nem a Barcelonához igazolt, ott még rosszabb. Edennek sikerült erősebben visszatérnie a sérülései után. Már most gyors. Nemrég megnéztem az egyik meccsét, ahol 12,3 km-t tett meg! Egyszerűen fantasztikus, és ez jól mutatja rendíthetetlen akaratát. Több lehetőséget kell neki adni, hogy megtalálja újra a ritmusát.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók