Simeone: senki sem nélkülözhetetlen

Ez a véleménye Joao Félix-ről.


Az Atlético de Madrid edzője, Diego Pablo Simeone az Arenteiro elleni Copa del Rey-mérkőzés előtt nyilatkozott a médiának.

A spanyol klub csütörtökön ismét pályára lép. Az egyik kérdés, amelyet az argentin edzőnek szegtek, az Joao Félix legutóbb szavai, miszerint távozni szeretne.

„Aminek meg kell történnie, meg fog történni. Senki sem nélkülözhetetlen, és a dolgoknak úgy kell lenniük, ahogy vannak” - válaszolta Simeone arra a kérdésre, hogy milyen a viszonya Joaóval és a portugál esetleges távozásával. A Benfica korábbi játékosának kiemelkedő világbajnoki teljesítménye után megnőtt a kérők száma. Az Atletico szívesen eladná őt, amennyiben a beérkező ajánlat megfelel a klub elvárásainak.

Joao azonban egyelőre a piros-fehérek játékosa marad. Simeone pedig arra koncentrál, hogy amíg a klubnál van, számít rá.

„Joao nagyon fontos. Remek világbajnokságon van túl, gólokat szerzett. Remélhetőleg ezt a játékost kapjuk meg itt is. Szeretnék megadni neki a kellő nyugalmat és az örömöt, hogy az a teljesítményt tudja mutatni, amit Katarban.”

A portugál azonban várhatóan nem lép pályára most csütörtökön az Espinedo Stadionban az Arenteiro ellen, legalábbis nem kezdőként. Joao - gyengélkedés miatt - nem edzett a keddi edzésen.

Borítókép: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Videók