Simeone: senki sem kért személyesen arra, hogy távozzak

Szükség van még rá?


Miután a Bajnokok Ligájából már kiestek, a La Ligában pedig 13 pont a lemaradásuk a listavezető Barcelona mögött, a Copa del Rey az Atlético Madrid utolsó reális lehetősége a trófeára ebben a szezonban.

Az Atlético Madrid számára ez egy kiábrándító szezon. A 17 mérkőzésen szerzett mindössze 24 gól azt jelenti, hogy a negyedik helyen állnak a bajnokságban, és Diego Simeone reméli, hogy a szerdai, Levante elleni mérkőzésen végre eredményesebbek lesznek.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Simeone elmondta, hogy játékosai eltökéltek abban, hogy megfordítsák a rossz szériájukat, kezdve a szerdai kupamérkőzéssel.

„A fiúk lelkesek, hogy megfordítsák ezt a helyzetet, amit a szünet óta és a világbajnokság előtt tapasztaltunk. Ez egy rossz szezon. Látok már némi fejlődést a szünet után, remélhetőleg ezen az úton folytatjuk.”

A pletykák azonban továbbra is keringenek, miszerint Simeone 11 év után távozik az Atlético Madrid kispadjáról. Ő azonban kijelentette, hogy a klubnál senki sem kérte őt arra, hogy távozzon.

„Senki sem kért személyesen arra, hogy távozzak.”

Borítókép: Francisco Macia/Quality Sport Images/Getty Images

Videók