Simeone: Griezmann biztosan mérges lesz rám ezért...

Öt gólt rúgott az Atletico Madrid, a tréner elégedetten értékelhetett.


 

Azok után, hogy az elmúlt két fordulóban mindössze egy pontot szerzett az Atletico Madrid, nem sokan fogadtak volna arra, hogy kiütéses győzelmet aratnak a jól szereplő, nemzetközi kupaindulásért harcoló Las Palmas ellen.

Simeone együttese remekül játszott, Llorente és Correa duplázott, a hajrában Depay is betalált.

A tréner szerint "Ángel hörghuruttal érkezett és edzett. Láttam a vágyat, hogy játsszon, ami pedig Marcost illeti, az egyik konferencián azt mondtam, hogy csatárként kell őt bevetnem, és ez mindkettőnk számára boldoggá tesz. Tudom, hogy Marcos szeret közelebb játszani a kapuhoz."

A vezetőedző úgy véli, "Az a jó, hogy vannak gólhelyzeteink, jó nyomással játszunk a rivális mezőnyében, egy olyan Rial ellen, amely az egyik legkevesebb gólt kapja a bajnokságban, nagyon jól teljesítenek, de mi Llorente, Koke, Saúl, Correa nyomására fogadunk. ... minden generált egy újabb lépést."

A találkozón nem kapott lehetőséget Antoine Griezmann, utalt is rá a mester a sajtótájékoztatón:

"Biztos vagyok benne, hogy dühös lesz, mert nem játszott, a játékosok mindig játszani akarnak, de szüksége volt egy kis pihenőre, hogy visszanyerje az energiáját, frissnek kell lennie."

A francia támadóra nagy szüksége lesz a madridi együttesnek, amely a tavalyi szezon ezüstérmesével találkozik a Bajnokok-Ligájában.

Borítókép: Getty Images

Videók