Sergio Ramos a klubelnökkel való heves veszekedése után hagyta el a Real Madridot

Részletek derültek ki az öltözői összetűzésről.


Részletek derültek ki Sergio Ramos és a Real Madrid elnöke, Florentino Perez közötti dühös öltözői vitáról, amelynek következtében a védő végül elhagyta a klubot.

Ramos 2021-ben hagyta el a Real Madridot, amikor lejárt a szerződése. A csapatkapitány egy egyéves ajánlatot utasított vissza, mivel úgy érezte, hosszabb szerződést érdemel.

A spanyol védő a Paris Saint-Germainhez szerződött szabadon igazolhatóként, egy időben régi nagy ellenfelével, Lionel Messivel, de különböző sérülések hátráltatták a franciaországi időszakát.

Tavaly nyáron visszatért a La Ligába a nevelőegyesületéhez a Sevillához, és a múlt hónapban először tért vissza a Santiago Bernabeuba, mióta elhagyta a Real Madridot.

Ramos visszatérése a Bernabeuba legalább akkora sztori volt, mint a Real Madrid 1-0-ás győzelme, főleg, hogy a spanyol elég visszafogott fogadtatásban részesült egykori szurkolóitól.

Annak ellenére, hogy 16 évet töltött a klubnál, a madridiak nem adtak elismerést Ramos szolgálataiért, ahogy az gyakran előfordul, amikor klublegendák térnek vissza.

Most kiderült, hogy egy öltözői összetűzés a klubelnök Florentino Perezzel az Ajax elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntős vereséget követően felgyorsította a távozását.

Ramost a madridiak idegenbeli 2-1-es győzelme során kiállították, ami azt jelentette, hogy a Bernabeuban elszenvedett 4-1-es hazai vereség alkalmával nem lehetett a pályán.

Ramos elismerte, hogy azért állíttatta ki magát, hogy hamarabb letölthesse a büntetőlapok miatti későbbi eltiltását, mivel a csapata úgy is előnyben volt azzal, hogy otthon játszott. Ezt később tagadta, hogy így lett volna.

Miután a Madrid 5-3-as összesítéssel kiesett a Bajnokok Ligájából, Perez az öltözőben várta meg a játékosokat, és a hozzáállásukat ostorozta.

A Relevo szerint heves vita tört ki Ramos és Perez között.

A kapitány kritizálta Perez döntését, miszerint menesztette Julen Lopetegui vezetőedzőt, és helyére Santiago Solarit ültette.

A többi játékos és a stábtagok előtt azt mondta: „A tervezés kínos volt".

Perez válasza az volt, hogy „megszabadulok tőled", amire Ramos visszavágott: „Tökéletes. Fizetsz nekem, és én elmegyek. Mindent beleadtam, és a tökeimet is összetörtem ezért a jelvényért, ezért a klubért és még érted is".

A páros kapcsolata soha nem állt helyre rendesen, és Ramos két évvel később távozott a klubtól.

Borítókép: GettyImages

Videók