Sergi Roberto kerek perec megmondta, akarják-e Lionel Messit

A játékosok között is téma lett az argentin zseni helyzete.


Már márciusban bebiztosította bajnoki címét a Barcelona? Jelen állás szerint nehéz elképzelni, hogy a 12 pontos előnyt elszórakozzák, hiszen bár voltak megingásaik, összességében elképesztő magabiztossággal menetelnek az aranyérem felé, és vasárnap estére csattanó is maradt, amikor Franck Kessié góljával hazai pályán, az utolsó pillanatokban nyerték meg az El Clásicot.

A lefújást követően Sergi Roberto, a klub saját nevelésű játékosa egy Lionel Messi visszatérését firtató kérdésre is határozott választ adott.

„Tárt karokkal, ki ne készülne Messi visszatérésére? Túl sokat nem akarunk róla beszélni, mert neki, az elnöknek, az edzőnek és a többi illetékesnek a kezében döntés, de ha csak a játékosokat nézzük, várjuk vissza!”

A címvédő ellen szintén gólt szerző futballista tovább méltatta a katalánok legendáját a Jijantes FC-nek.

„Amit nem értesz vele kapcsolatban, hogy jó szezonja van Párizsban, sok gólt lő, gólpasszokat is ad, és a Bajnokok Ligája kiesés miatt őt vonják fellelőségre, és annak ellenére, hogy mindig élvezet nézni a játékát, mégis így bánnak vele, nem ezt érdemli. Majd mi megmutatjuk, hogyan kell megbecsülni őt.”

Lionel Messi szerződése az év végén lejár Franciaországban, így ingyen húzhatná magára újra a Barcelona mezét.

Borítókép: Getty Images Europe

Videók