Schuster: Koeman helyzete emlékeztet arra, amit a Real Madridnál tapasztaltam

Schuster madridi karrierjének tudjuk mi lett a vége.


Bernd Schuster volt a vendége a Vaques sagrades című műsornak az Esport3 -on. Futballistaként és edzőként is visszatekintett a múltjára, és összehasonlította Ronald Koeman helyzetét a Real Madrid kispadján tapasztaltakkal.

Ha valaki megérti azt a helyzetet, amelyen Ronald Koeman átmegy a Barcelonánál, az olyan személy, aki hasonlóan rossz szérián ment keresztül, mint Bernd Schuster. Többek között a Real Madrid és a Malaga korábbi játékosa és edzője is némi empátiát tanúsított a holland iránt.

„Koeman helyzete hasonló ahhoz, amit Madridban tapasztaltam. Edzőként tudom, mit él át. Minden nap hatalmas a nyomás és a feszültség.”

Schuster a Barcelona gyenge formáját is hibáztatja Messi távozásáért: „Egy olyan játékos, aki a klub egyik legnagyobb ikonja, távozott, és most már egy olyan csapatban van, amely neki játszik.”

Végül a német mester feltételezi, hogy a Barca javulni fog, ha visszatérnek a sérült játékosok: „Van egy Kun Aguerójuk. Ő megváltoztathatja a helyzetet a gólok tekintetében. Memphis és Ansu Fati révén a Barca pedig még tovább fog javulni.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók