Saját lemondására buzdította csapata szurkolóit a menedzser a feljutás után

A Real Valladolid vasárnapi győzelmének köszönhetően elsőként biztosította be feljutását a La Ligába, a Villarreal B elleni mérkőzés 90. percében még hátrányban voltak a lila-fehérek, de huszáros hajrával végül fordítottak, és behozhatatlan előnyre tettek szert a harmadik Eibarral szemben a záróforduló előtt.


A tavalyi kiesés közben kinevezett menedzser, Paulo Pezzolano különös szezonzárást tudhat magáénak. A szurkolók a szezon közben szinte végig, és a feljutást kiharcoló mérkőzésen is elégedetlenek voltak vele, és követelték lemondását.

A győzelem utáni ünneplésen Valladolid városházájának erkélyén mikrofont ragadott, majd saját menesztésére buzdította a szurkolókat, ezzel is heccelve őket.

„Pezzolano mondjon le!” – kiabált a szurkolóknak, akik felemás körülmények között fogadták a rigmust.

Az elmúlt évben rengeteg pletyka övezte a brazil Ronaldo helyzetét is a Valladolid csapatánál, a többségi részvényes állítólag hajlandó lenne eladni a klubot már 30-50 millió eurós vételárért cserébe is.

A vasárnapi győzelmet követő ünneplésen őt is megkérdezték, mi lesz a csapattal és a brazil elárulta, három ajánlata is van, de még nem tudja a Fenomén, elfogadja-e bármelyiket is.

„Most inkább maradnék, mint hogy eladjam a csapatot. Jól át fogom gondolni, mielőtt döntök.” – mondta a Marcának.

Ronaldo mellett Pezzolano helye sem tisztázott, nyilvánvaló, hogy az uruguayi jó munkát végez a csapatnál, hiszen egyből visszajuttatta őket, de néhány szurkolóval a határon van a kapcsolata, ami nem biztos, hogy jó előjel hosszútávon.

(Borítókép: X)

Videók