Ronaldo ezt a támadót ajánlotta a Real Madridnak

Mindig jól jön a segítség, lehet érdemes hallgatni egy ilyen legenda szavára.


Bár jelenleg a La Liga-rivális Real Valladolid klubelnöke, Ronaldo Nazario továbbra is szemmel tartja korábbi munkaadóját, a Real Madridot. A legendás csatár 2002 és 2007 között viselte a klub mezét, és közben négy trófeát nyert.

Ronaldo a történelem egyik legeredményesebb csatára volt, így tudja, mi a minőség, ha látja, és az ő szemében Hakim Ziyech fantasztikus játékos. A 29 éves labdarúgó zseniális volt az Ajaxnál töltött időszakában, de a Chelsea-hez való 2020-as átigazolása óta küszködik. Ronaldót különösen lenyűgözte Ziyech teljesítménye a marokkói válogatottban a legutóbbi katari világbajnokságon, és a Fichajes értesülései szerint a brazil azt javasolta a Real Madridnak, hogy tegyenek érte lépéseket. A spanyol klubnak jobboldalon már olyan nevei vannak, mint Rodrygo, Marco Asensio és Federico Valverde, ez Ziyech kedvenc pozíciója, így ez az átigazolás elég valószínűtlen, ha csak nem távozik Asensio.

Ha mégis megpróbálkoznak Ziyech leigazolásával, akkor a Barcelona lehet az ellenfelük, akiket szintén kapcsolatba hoztak a szélsővel.

Borítókép: Angel Martinez/Getty Images

Videók