Rémálommá vált Raphinha Barcelonába való visszatérése

Nem erre számított a brazil.


A Barcelona támadójának, Raphinhának szerdán kellett visszatérnie a Barcelonába, ez azonban nem ment zökkenőmentesen.

A brazil válogatott játékos 11 nappal azt követően, hogy nemzeti együttese búcsúzott a világbajnokságtól újra edzésbe állt volna klubcsapata, a Barcelona színeiben, ám nem sikerült minden úgy, ahogy eltervezte. Raphinha Liszabonon keresztül szeretett volna eljutni a katalán városba, de néhány elkeveredett csomag és a gépen töltött, előre nem látható hosszú várakozási idő megnehezítette a dolgát.
Az esetet követően dühének közösségi oldalán adott hangot a labdarúgó.

„Szeretném megköszönni a TAP-nak, hogy több mint egy órája nem enged ki minket a gépből és most közölte, hogy még legalább egy órát fogunk itt ülni. Két órát leszünk egy már leszállított gépen. Sokan nem tudnak pihenni vagy enni. Én is azok közé tartozom, akikkel közölték, nem kapnak ebédet. Milyen szép, hogy így tisztelik az utasokat a TAP-nál” – írta első bejegyzésében, majd nem sokkal később frissítette a történetet.

 

Fotó: Instagram/Raphinha

„Még egyszer köszönöm TAP-nak, hogy azon kívül, hogy 3 órát ültünk egy leszállított gépen, két táskámat is sikerült elvesztenie.”

Bár visszatérése körülményei messze nem voltak ideálisak a brazilnak, abban reménykedik, hogy csapatában gyors visszatérést produkál majd, és visszakerül Xavi kezdőjébe.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók