Ramos súgott Harry Kane-nek: ezt kéne tennie, ha a Madrid hívja

Ha valaki, ő pontosan tudja milyen ott futballozni.


Komoly döntés előtt áll Harry Kane, miután újabb év telt el trófea nélkül a karrierjében. Az angol támadó korunk egyik legkiválóbb csatára, és általános vélemény vele kapcsolatban, hogy már rég el kellett volna igazolnia a Tottenhamtől.

Az egyik legfőbb kérő a Real Madrid csapata lehet amennyiben a távozás mellett dönt, és a most megszólaló Sergio Ramos pontosan tudja milyen a királyiak mezében harcolni a legnagyobb sikerekért, hisz 16 évet töltött ott.

„A tanácsom az lenne bármelyik játékosnak, hogy ne utasítsa vissza a Real Madridot – ez egy különleges klub, ahol tudják, hogyan kell nyerni” – mondta egy interjúban, majd az angol támadót magasztalta.

„Hihetetlen fizikális jelenléte van, szinte lehetetlen annyi gólt szerezni a Premier League-ben amennyit ő tudott és így kihasználni az erejét. De ugyanígy tudja kamatoztatni a technikai adottságait is, és szerintem nem kap elég elismerést ezért.”

„Igen, ő egy nagyszerű gólszerző, de legalább ennyire kiváló futballista is.”

A Spurs klasszisának szerződése jövőre jár le, a tizennégyszeres Bajnokok Ligája győztes mellett a Manchester United lehet a másik kérő.

Borítókép: Getty Images Europe / Tottenham Hotspur FC

Videók