Páros lábbal szállt bele Greenwoodba a trollkodó Sevilla

Nem mindenkinek tetszett a poén, valóban átlépett egy határt a spanyol klub?


A Sevilla 3-1-re legyőzte a Getafe csapatát, és bejutott a Király-kupa következő fordulójába. A mérkőzés után az andalúz klub úgy döntött, hogy tréfát űz az ellenfél játékosából, Mason Greenwoodból.

A mérkőzést a halhatatlan Sergio Ramos nyitotta a 8. percben. A spanyol nem csak gólt szerzett, de az egész este folyamán nagyon jól teljesített.

A Getafe Jaime Mata révén egyenlített, de az utolsó szó a Sevilláé volt. Isaac Romero a második játékrészben két gólt is szerzett, ezzel biztosította csapata győzelmét és továbbjutását.

Mason Greenwood végigjátszotta a Getafe mérkőzését. A Manchester Unitedtől kölcsönkapott angolnak azonban nem volt könnyű dolga a Sevilla védelmével.

A végső sípszó után Greenwoodot a Sevilla hivatalos angol nyelvű fiókján, az X platformon (Twitter) gúnyolták ki: Sergio Ramos kiüríti a hátsó zsebét a mai meccs után - írták, a bejegyzéshez egy képet is mellékelve, amelyen kulcsok, pénztárca, telefon és... egy Greenwoodról készült fotó látható.

 

 

„Azt hittem, ez egy paródia-fiók” – olvashatjuk az egyik kommentben a bejegyzés alatt. A szurkolókat láthatóan szórakoztatta az andalúz klub által közzétett poszt.

Borítókép: Diego Souto/Getty Images

Videók