Otthon kapott ki a Barcelona

A spanyol bajnokság szombati játéknapján a Barcelona átvehette volna a vezetést a tabellán, ehelyett hazai pályán szenvedett egy gólos vereséget a Málagától.


A Barcelona szombat este úgy lépett pályára, hogy egy győzelemmel átvehette volna a vezetést a tabella élén, mert a Real Madrid csak vasárnap este játszik. A katalán csapatnak nem csak az előzés, de még a pontszerzés sem sikerült. A Málaga egy korai gólnak, és a 150 százalékos teljesítménynek köszönhetően megnyerte a mérkőzést. A hazaiaknak semmi sem jött össze, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy bőven a tudásuk alatt futballoztak.
A vendégek gólját Juanmi szerezte a hetedik percben: egy előrevágott labdát Dani Alves röviden adott haza, és a Málaga játékosa a kapuig gyalogolt vele.

A mérkőzés végén történt egy érdekes eset is, Jordi Alba kétszer is belerúgott a földön fekvő málagai játékosba, amiért még sárga lapot sem kapott. Az eset kicsit hasonlított Pepe korábbi amokfutásához, vagyis Alba a labdát végképp nem akarta megjátszani, csak megrugdosta az ellenfelet.

Ezzel a vereséggel a Barcelona nagy esélyt adott a Real Madridnak, hogy újra négy ponttal vezethesse a tabellát. A madridiak vasárnap este az Elche vendégeként lépnek pályára. 

Videók