Öt játékos, aki elhagyhatja a Real Madridot idén nyáron

Érkezőkre már nem kell számítani Madridban, távozók viszont még lehetnek.


A Real Madrid az idei nyári átigazolási szezonban megfontoltan és posztspecifikusan erősített, ugyanis leigazolták Antonio Rüdigert a védelembe, illetve Aurelien Tchouameni-t, Casemiro alternatívájának.

 

Pár kiegészítő játékos távozott is, értük azonban összesen nem kapott 20 millió eurót a Madrid.

Van azonban még pár játékos, akiket vagy ők „paterolnának” el a keretből, vagy más csapatok figyelik őket aktívan.

Az első név az a Casemiro, akinek a távozása egészen pár nappal ezelőttig elképzelhetetlen volt, azonban bejelentkezett érte a szebb napokat látott Manchester United, a brazil pedig a Marca szerint fontolgatja a váltást. A legfőbb meggyőző erő a hírek szerint a pénz, ugyanis ten Hagék egy csillagászati összeget írtak a középpályás fizetési papírjára.

Alvaro Odriozola: A spanyol bekk a Nottingham radarján van a hírek szerint, Madridban pedig egyébként sem számíthat túl sok lehetőségre, így a váltás számára kifejezetten reális. A Real sem zárkózik el az eladásától, ugyanis a posztján rajta kívül még Carvajal és Lucas Vazquez is áhítozik a percekre.

Marco Asensio helyzete kifejezetten kényes. Igazi madridista, aki berobbanásakor hatalmas tehetségnek lett kikiáltva, ám az évek során egyre veszített jelentőségéből a csapaton belül. Mára a szélső már inkább csak kiegészítőembernek számít, ennek ellenére nem szeretne mindenáron távozni. Ami a váltás mellett szólhat, az a téli világbajnokság, ugyanis a Madrid padjáról nehéz lesz megszerezni a VB-kerettagságot.


Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Mariano Diazt a Real Madrid nyíltan szeretné eladni, Ancelotti is elismerte, nincs szüksége a játékosra. Érdeklődőkből nincs túl nagy bőség, a nagyobb probléma viszont az, hogy a játékos nem igazán szeretne távozni, így könnyen utasítja vissza az érte érkező ajánlatokat.

Reinier egy év dortmundi kölcsönből tért vissza, azonban jelenleg nem sok esélye van a kezdőtagságra. Őt biztosan csak kölcsönbe engedné el a Real Madrid, ez viszont egy elég valószínű kimenetel. Egyelőre egyedül a Girona érdeklődéséről lehetett hallani, kíváncsian várjuk, vajon talál-e csapatot augusztus végéig a brazil.

Fotó: Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images

Videók