Őrület, botrány! Gólba tartó labdát fújt le a bíró a Real Madrid meccsén!

A Real Madrid győztes gólja megszületett a 99. percben, de a játékvezető a beadás pillanatában a sípjába fújt, így érvénytelen lett a találat. Jude Bellinghamet kiállították, miután majdnem nekiment a bírónak, Ancelotti a meccset követően arról beszélt, hogy ilyet még életében nem látott.


 A Real Madrid 2-0-s hátrányból fordított, hogy pontot szerezzen a Valencia ellen a Mestallában szombat este, és a legvégén azt is hihették, hogy bebiztosították a három pontot, amikor Jude Bellingham a 99. percben Giorgi Mamardashvili fölé fejelt.

Azonban alig egy másodperccel korábban, amikor Brahim Diaz beívelte a labdát, Jesus Gil Manzano játékvezető lefújta a meccset, és amint a Real Madrid játékosai rájöttek, hogy Bellingham gólja nem fog számítani, őrjöngeni kezdtek.

Carlo Ancelotti csapatából többen is szembeszálltak Gil Manzanóval, köztük Bellingham is, aki úgy tűnik, túl messzire ment a reakciójával, mivel azonnali piros lapot kapott, ami kizárja őt a Real Madrid jövő hétvégi, Celta Vigo elleni mérkőzéséről.

A meccset követő sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti sem tudta hová tenni a történteket, és elmondta, pályafutása során ilyet még nem látott.

Az utóbbi időben rengeteg probléma és balhé volt a La Ligában a játékvezetés kapcsán, de ez az eset akár súlyos következményekkel is járhat.

Fotó: realmadrid.com

Videók