Nyáron hiába várta a hívásukat, most mégis Madridba érkezik Sergio Ramos

Végül hazatér, de másképp…


 A vasárnap különleges nap lesz Sergio Ramos és a Real Madrid számára. Az egykori csapatkapitány, a lisszaboni gólszerző, egy korszakos játékos tér vissza.

Teszi ezt a Sevilla mezében, annak a csapatnak a mezében, amely az utolsó pillanatban kimentette őt a szaúdi futball világából. Viszont mielőtt ez megtörtént, a védő titkon abban reménykedett, hogy visszatérhet oda, ahol legnagyobb sikereit megélte…

Militao sérülése után minden Ramoshoz hasonló helyzetben lévő középső védő riadókészültségbe került. „A Real Madrid szerződtetni fogja a helyére!” - mondták.

Azonban ezek a híresztelések rövid életűek voltak, ugyanis a klub vezetői úgy döntöttek, maradnak a már meglévő játékosoknál, és nem igazolnak senkit.

Ramos visszatérése pont ugyanúgy nem került napirendre, mint korábban Cristiano Ronaldo, vagy Karim Benzema esetében sem. A királyiak olvasatában az ő madridi történetük véget ért, és nem nyitnak második fejezetet.

A spanyol nyáron tárgyalt a Galatasaray-al is, majd kishíján a szaúdi Al Ittihadhoz került, amikor utolsó reménysugárként megjelent a Sevilla.

Ramos egy 50 millió eurós aláírási bónuszt lökött félre azért, hogy korábbi csapatánál szerepeljen, most pedig visszatér oda, ahol karrierje kiteljesedett. Vajon hogy fogadják majd a Bernabeuban a drukkerek?

Fotó: Getty Images

 

Videók