Neymar jó okkal hallgat

De kész megtörni a csendet, ha az segíti eligazolását.


Neymar visszatérése a Barcelonához nagyon felgyorsult. A katalán klub valós lehetőséget lát arra, hogy lezárhassa az üzletet, és megkezdte hadjáratát a játékosért. Egy ideje a játékossal már kapcsolatban állnak, és meg is egyeztek szóban egy öt éves kontraktusban. Most a PSG-vel kellene dűlőre jutni, de az sokkal komplikáltabb.
 
A Camp Nouban azt akarják, hogy Neymar nyilvánosan köteleződjön el a katalánok mellett, és ezt szívesen meg is tenné, de a jövő hétig nem akarja, állítja a Diario Sport. Méghozzá azért nem áll mikrofonok elé, vagy jelzi ezt a szándékát a közösségi hálón, mert nem akarja elvonni társairól a figyelmet, akik mindent megtesznek a Copa Américán a brazil válogatott sikeréért. Azonban ez nemsokára megváltozik. Amikor pedig bejelenti elköteleződést volt csapata iránt, akkor a Barcelona ezt felhasználhatja a kapcsolatfelvételkor a párizsiakkal. Neymar nyilvános megszólalása lehet a döntő faktor. 
 
A brazil már jelezte a PSG-nek, hogy nem akar visszatérni Párizsba, és mindent megtesz azért, hogy máshol játszhasson. Totális a szakadás a csapat és a játékos között, és ez látszott Nasser Al Khelaifi közismert nyilatkozatából is, amivel kinyitotta az ajtót a sztár előtt. Neymar azt is világossá tette, hogy a Barcelona az egyetlen hely, ahova menni akar. 
 
A Barca fix összeget akar fizetni Neymarért, plusz bármit, amit Philippe Coutinhoért kapnak.
 
Fotó forrása: Buda Mendes/Getty Images
 

Videók