Nem ünnepelt csapattársaival Gareth Bale a győzelem után - videó

A walesi támadó nem elégedett a helyzetével.


A Real Madrid labdarúgó csapata a tegnapi játéknapon 2-0-s hátrányból fordítva győzött a Sevilla otthonában, amivel újabb lépést tettek a bajnoki cím felé.

Az első félidőben Rakitic és Lamela találatával kétgólos előnybe kerültek a hazaiak. A második félidő elején Rodrygo gyorsan szépített, majd Nacho döntetlenre mentett. A hosszabbításban a Chelsea-t kiejtő Karim Benzema góljával nyert a Real Madrid, amivel újabb lépést tett a bajnoki arany megszerzése felé.

A mérkőzést követően óriási volt az öröm a Királyi Gárda öltözőjében, mindenki ünnepelt, egy valakit kivéve. Gareth Bale-t.

A walesi játékos az egész mérkőzésen a kispadon volt a Ramon Sanchez Pizhuan-ban rendezett mérkzőésen, láthatóan nem érezte a sikert sajátjának.

A felvételeken ünneplő játékosokat láthatunk, de Bale az eseményektől távolabb tartózkodott.

Nem volt mosoly az arcán, és csapata győzelme után egyáltalán nem volt boldog.

 


A walesi támadónak a nyáron lejár a királyi gárdával a szerződése. Az idei szezonban mindössze 290 percet volt egyáltalán pályán, minden versenysorozatot figyelembe véve.

Gareth Bale-nek feszült a kapcsolata a Real madrid szurkolóival, ráadásul a sajtó is „parazitának” gondolja.

 

Sajtóhírek szerint Bale az idény végén távozik a Realtól, ám a walesi támadó maradna Spanyolországban.

A 32 éves Bale 2013-ban érkezett a Real madridhoz, eddig 258 mérkőzésen 106 alkalommal lépett pályára, két alkalommal nyert spanyol bajnoki címet, és négy alkalommal BL-t.

Borítókép:
Forrás: Sportbible.com 

Videók