Nem csak Bellinghamre várhat eltiltás a Real Madrid sztárjai közül

Visszamenőleg kaphat eltiltást a játékvezetőre tett megjegyzés miatt.


A Real Madrid szombat esti, Valencia elleni döntetlenje után, amely körülbelül egy másodperccel azelőtt ért véget, hogy Jude Bellingham a hálóba fejelte volna a győztes gólt a madridiak több játékosa komoly elégedetlenséget és dühöt mutatott.

Bellinghamet magát Jesus Gil Manzano játékvezető állította ki, ami azt jelenti, hogy a Real Madrid következő mérkőzésére eltiltást kapott, feltéve, hogy ha a madridiak által benyújtott fellebbezésnek helyt adnak. Ráadásul nem az angol középpályás lesz az egyetlen, akire esetlegesen büntetés vár.

A Sport szerint Vinícius Junior - aki kétszer is betalált a Mestallában - célba vette Gil Manzanót, amikor a szombati mérkőzés után a Real Madrid TV-nek nyilatkozott - kijelentve, hogy „a végén nem tudtunk nyerni, mert nem engedték”. Ezeket a megjegyzéseket a Versenybizottságnál jelenthetik, ahogyan az a múltban is történt, amikor a játékosok nyilvánosan panaszkodtak egy játékvezetőre.

José Gaya és Sergio Canales is kapott már visszamenőleges, négy mérkőzésre szóló eltiltást a játékvezetőkre tett megjegyzései miatt, és Viníciusra is ugyanez a sors várhat, ha feljelentik.

A Real Madrid reméli, hogy ez nem így lesz, hiszen nagyon nem engedhetik meg maguknak, hogy a következő hetekben mindkét sztárjátékosukat nélkülözzék.

Borítókép: GettyImages

Videók