„Nem bántam meg, hogy a Barcelonába igazoltam”

Ha ő nem is, sok szurkoló viszont bánja.


Philippe Coutinho soha nem tudott igazán sikeres lenni Barcelonában, és a januári átigazolási időszakban el is hagyta a klubot. A brazil azonban ennek ellenére nem bánja egy percig sem, hogy anno csatlakozott a Barcához.

A Barcelona a januári átigazolási időszakban kölcsönadta Philippe Coutinhót az Aston Villának. Sajtóértesülések szerint az angol klub idén nyáron 40 millió euróér meg is vásárolhatja a brazilt. Coutinho 2018 januárjában érkezett a Barcához a Liverpooltól óriási pénzért. Sokan Andrés Iniesta utódját látták benne.

A 29 éves játékosnak azonban nem sikerült megugrania az elvárásokat. Pont a Liverpool volt az, aki a távozása után Bajnokok Ligáját tudott nyerni. Ennek ellenére nem bánja akkori döntését.

„Nem bántam meg, hogy a Barcelonához szerződtem. Néha döntéseket kell hozni az életben, és az volt az álmom, hogy ott játszhassak. Most nagyon boldog vagyok. Újra a Premier League-ben akartam játszani. Minden nap keményen dolgozom, hogy jól szerepeljek, és hozzájáruljak a klub sikereihez.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép és fotók: Anfield Watch/Twitter

Videók