Morata helyett másik Chelsea támadót vihet a Barca

A spanyolról lecsúszni látszanak.


Ahogyan arról korábban már írtunk, a Barcelona folyamatosan csatárt keres. Most pedig, hogy Munir a Sevillához távozott, még inkább rákapcsoltak. 

 
Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Chelsea kegyvesztett támadója, Morata lehet a befutó, tegnap pedig már arról írtak spanyol lapok, hogy a Tottenham mellőzött spanyolja, Fernando Llorente.
 
Ma azonban már a spanyol Sport arról cikkezett, hogy mivel az Atletico Madrid elhalászhatja Moratát a katalánok orra elől, a Barca rá tenné a kezét a Chelsea másik csatárára Olivier Giroud-ra. Ez azért is lehet érdekes, mert Maurizio Sarri, a Chelsea menedzsere a támadó szekcióját szeretné tovább erősíteni, ami miatt nem valószínű, hogy egyszerre két csatárról is lemondana, bár a lap állítása szerint felkészültek rá, hogy a francia is távozik. Náluk Higuain eddig a legvalószínűbb befutó, aki szívesen játszana ismét volt nápolyi főnökénél, valamint Callum Wilsont emlegetig még velük kapcsolatban.
 
Természetesen Alvaro Morata szerződtetéséről sem mondott le még teljesen a Barca.
 
Mindemelett az olasz Sky szerint a Girona 32 éves uruguayi csatárának, Cristhian Stuaninak a 15 millió eurós kivásárlási árát fizetnék ki a katalánok. Tizenkét góljával ő a La Liga harmadik legjobb gólszerzője, és biztosan jól megértenék egymást Luis Suárezzel.

Videók