Modric csalódott a Real Madrid ígéretszegése miatt, készen áll távozni

Szomorú véget érhet a madridiaknál töltött időszaka.


Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Luka Modricnak nagyon nehéz szezonja van eddig.

A 38 éves játékost alig tette be a kezdőcsapatba a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti, aki úgy döntött, hogy sokkal rendszeresebben használja Aurelien Tchouamenit, Eduardo Camavingát, Toni Kroost és Federico Valverdét a középpályán.

Ez messze elmarad a tavalyi szezontól, amikor Modric rendszeres kezdő volt a csapatban. Mint arról a Relevo beszámolt, a maradás kulcsfontosságú részlet volt a tavaly nyári szerződési tárgyalásokon, amelyek során a horvát középpályás egyéves hosszabbításban állapodott meg. Úgy érzi, hogy a neki tett ígéretek nem teljesültek, és szerette volna, ha a klub egyértelműbb lett volna a hosszabbításkor.

Modric szerette volna magas szinten befejezni a Real Madridnál töltött pályafutását azzal, hogy fontos szerepet tölt be az első csapatban. Ez azonban messze nem így történt, ami nagy csalódást okozott neki.

Nagyon valószínű, hogy Modric a nyáron befejezi a Real Madridnál töltött időszakát. A szezon végéig még lehet hatása, de így is csalódást keltő véget ért egy 12 évig tartó, ragyogó időszak a spanyol fővárosban.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók