"Mindenki azt mondta nekem: A Real Madridnál vagy, boldognak kéne lenned, de én nem voltam az”

Nuri Sahin őszintén nyilatkozott a Madridban töltött időszakáról.


A Real Madrid korábbi játékosa beszélt a madridi klubnál szerzett tapasztalatairól. Nuri Sahin, aki a 2011-12-es szezonban a klub játékosa volt nem igazán érezte jól magát ott.

Sahin, aki jelenleg a török Antalyaspor klub edzője az AS-nek nyilatkozott.

„Játékosként megvoltam győződve arról, hogy ha a Real Madridban játszok , top játékos vagyok. Azonban ez ott nem elég, mentálisan is erősnek kell lenni. Az edzés soha nem áll le, és a sérülések amiket elszenvedtem nagyon hátráltattak. Nem álltam készen. Világklasszis játékosokkal edzettem, de a sérülések után nem bírtam a nyomást és a stresszt.”

Sahin azt mondta, hogy „túl türelmetlen volt". „Visszatekintve, türelmesebbnek kellett volna lennem" - tette hozzá. „Mindenki azt mondta nekem: A Real Madridnál vagy, boldognak kell lenned. De nem voltam az.”

„A távozásom napján beszélgettünk, és azt szeretem José Mourinhóban, hogy őszinte. Egyszerű. A szemedbe néz, és mindent elmond. Ha jó vagy, azt mondja neked ha nem vagy jó, akkor azt mondja. Fiatal voltam, bűntudatom volt, és azt kérdeztem magamtól: Miért csinálja ezt? De most, hogy edző vagyok, megértem mindezt, nem látok ebben semmi rosszat" – zárta gondolatait Sahin.

Borítókép: Denis Doyle/Getty Images

Videók