Megvan, hol folytatja Griezmann

Az Atlético vezérigazgatója vallott.


Az Atlético Madrid vezérigazgatója, Miguel Ángel Gil Marín felfedte, hogy Antoine Griezmann a Camp Nouban fog játszani jövőre.
 
Amikor a francia támadóról kérdezték, Gil Marin azt mondta: "Pontosan tudom, hova megy játszani. Már március óta tisztában vagyok vele. Barcelonába," – mondta a Radio Estadionak.
"Vannak játékosok, akik nagyobbnak érzik magukat a csapatnál, nekünk egy csoportot kell formálnunk," – tett megjegyzést arra, hogy Griezmann akar távozni.
 
A legutóbbi francia válogatott meccse után Griezmann úgy nyilatkozott: "Kicsit türelmesnek kell lennetek. Még túl korai. Én vagyok az első, aki el akarja mondani, hova megy, amint lehet, de most várnunk kell. Nem tudom, hogy maradok-e a LaLigában. Talán két hét múlva már többet tudunk."
 
Úgy tűnik, ez mégis sokkal előbb történt meg, mint várták – és nem magától Griezmanntól érkezett. A hivatalos bejelentésre még bizonyára várni kell, mert jövő hónap elsején 120 millióra csökken a támadó kivásárlási ára. Azt bizonyára megvárják a katalánok mielőtt belekezdenének a transzferbe.
 
Fotó forrása: David Ramos/Getty Images

 

Videók