Megvan a diagnózis: ennyi időre esett ki ismét a Real Madrid szupertehetsége

Arda Gülernek meggyűlik a baja a sérülésekkel, mióta a királyi gárdához igazolt.


 Minden előrejelzés szerint jogosan várhatták a szurkolók, hogy a Real Madrid Braga elleni BL-összecsapása során végre láthatják játszani a klub által nyáron vásárolt szupertehetséget, Arda Gülert.

A fiatal török az átigazolását követően nem sokkal sérülést szenvedett, így hosszú időre kiesett. Gyógyulása nemrég a végső stádiumába lépett, így minden jel arra mutatott, hogy végre bemutatkozhat.

Végül azonban még a bemelegítést végző játékosok között sem találhatták meg a drukkerek, ennek pedig az volt az oka, mint kiderült, hogy újból megsérült.

„Sajnos ez a Braga elleni meccsen történt. Nem tűnt komolynak, de továbbra is zavaró a játékos számára. Nem egy komoly sérülésről beszélünk, de Arda nagyon le van törve, mert fiatal, lelkes és játszani akart.” – mondta el Carlo Ancelotti.

Gülernek a négyfejű combizma sérült meg, ami a Real Madrid elmondása szerint még egy, a Fenerbahcénél elszenvedett korábbi sérülésének a szövődménye. Várhatóan egy hónappal tolódik így a felépülése és a bemutatkozása.

Fotó: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

 

Videók