Megtörte a csendet Ansu Fati édesapja

De vajon mit szeretne az FC Barcelona és mit gondol erről a vezetőedző, Xavi?


Ansu Fati gyenge teljesítménye megágyazta a játékos távozásáról szóló pletykákat. A pénzügyi- és regisztrációs gondokkal küzdő FC Barcelona így könnyen lehet, hogy a nyáron értékesíteni kívánja a sérülése óta halovány teljesítményt nyújtó, korábbi önmagát kereső 20 esztendős tehetséget.

A berobbanása után 80 millió euróra taksált Fati jelenlegi piaci ára 35 millió euróra csökkent, ám egyes hírek szerint akad olyan Premier League klub, mely ennek a dupláját is hajlandó lenne kifizetni a nyári átigazolási időszakban. Ez az összeg pedig roppant kecsegtető lehet a spanyol listavezető számára. A felek között egyébként egy hossztávú, 2027 nyaráig szóló szerződés van érvényben.

Jorge Mendes, a játékos ügynöke, valamint az édesapa Bori Fati a minap egyeztetett a jövőbeni terveket illetően. A tárgyalóasztaltól felállva utóbbi a következőt nyilatkozta – „Ansu biztos, hogy marad Barcelonában, ezt garantálhatom.”

Fati a 2022/23-as szezonban 46 tétmeccsen jutott szóhoz, többnyire csereként. Neve mellett viszont mindössze 7 gól és 3 gólpassz szerepel.

Fotó: Eric Alonso/Getty Images
 

Videók