Meglepő név a Real eladó játékosai közt

A jövő alappillérének tűnt.


A Real Madrid már megszerezte a nyáron Eder Militaot, Rodrygot, Jovicot, Hazard-t, és Ferland Mendy-t. Hozzájuk csatlakozhat Paul Pogba és Christian Eriksen is a következő szezonra. A Real Madrid kerete, így kissé már zsúfolttá vált, hiszen 35 játékos szerepel az első csapat névsorában, emellett rekord összeget költött máris, és gyorsan pénzé kell tennie játékosokat, vagy legalább kikölcsönözni, hogy kiegyenlítse a könyvelést.
 
A  Cadena SER munkatársa, Mario Torrejón több nyomot is elejtett, hogy kik azok, akik távozhatnak. "A legmeglepőbb, hogy számos futballista távozhat a Real Madridtól, ha érdekes ajánlat érkezik. Ebben benne van Marco Asensio, Gareth Bale, Isco és Lucas Vázquez," - mondta.
 
Bale-ről és Isco-ról köztudott, hogy veszélyben a pozíciójuk. A Real Madrid nem akarja Bale-t és Zidane sem. Iscot, másrészről, Zidane megtartaná, de a klubnak játékosokat kell eladnia, és a spanyol az egyik, aki feláldozható. Úgy gondolják, 80 milliót kaphatnak érte is.
 
A nagy meglepetés a listán Marco Asensio. A 23 éves játékos nem elsődleges Zidane számára, és a klub sem zárkózik el az eladásától. Az üzletet 90 és 100 millió között képzelnék el, a kora és a benne rejlő lehetőség miatt pedig nem is elképzelhetetlen, hogy valaki kifizetné érte.
 
Asensio nagyon hátra csúszott a választási sorban, hiszen Hazard, Brahim, Vinicius és Lucas Vázquez élvezi az edző bizalmát, habár Asensioban is hisz Zidane. A francia július 8-án találkozik a keretével a Madrid edzőközpontjában, ahova Asensio az U21-es válogatott meccseit követően érkezik. Az, hogy mit tervez vele az edző, akkor derül majd ki.
 
Fotó forrása: Jean Catuffe/Getty Images
 

Videók