Meglepetésre csak szenvedett a Real Madrid a városi derbin

A LaLiga vasárnapi játéknapjának nyitómérkőzésén a Rayo Vallecano fogadta a Real Madridot.


A spanyol bajnokság vasárnapi játéknapjának nyitómérkőzésén a Rayo Vallecano és a Real Madrid csaptak össze egymással.

Előzetesen a Real Madrid számított az esélyesebb csapatnak.

Ehhez méltóan kezdte is a mérkőzést a Real Madrid, akik már a harmadik percben megszerezték a vezetést Joselu révén.

Nagyon sokáig azonban nem örülhetett a listavezető, ugyanis Camavigna kezezését követően büntetőt ítélt a játékvezető a hazaiak számára. A 11-est pedig Raul de Tomas értékesítette, ezzel pedig kiegyenlített a Rayo Vallecano.

A félidőre 1-1-es állással vonultak el a csapatok.

A második játékrészben aztán nyomás alatt próbálta tartani az ellenfelét a Real Madrid, több lehetőségük is volt, de gólt nem sikerült szerezniük.

A Rayo Vallecano keményen tartotta magát, és minden vendég próbálkozásból jól jöttek ki.

A Real Madrid tehát hiába küzdött és próbálkozott megszerezni a győztes gólt, végül nem jártak sikerrel, így mondhatni nagy meglepetésre csak 1-1-es döntetlen értek el.

A mérkőzés legvégén pedig, még ki is állították Dani Carvajalt egy szükségtelen belépőt követően, így nem csak Camavigna, de ő is kihagyja a következő mérkőzést.

A Real Madrid ezzel az egy ponttal, még így is hat pontosra növelte az előnyét a bajnokságban, igaz a második helyezett Girona majd csak hétfőn lép pályára az Athletic Bilbao ellen idegenben, de ha ott sikerrel járnak a katalánok, akkor három pontra csökkenthetik a hátrányukat a listavezetővel szemben.

Borítókép: Denis Doyle/Getty Images

 

Videók