Még nincs minden veszve – A Real Madrid utolsó nagy fogásai a végső pillanatokban

Florentino Péreznek és a Real Madridnak van tapasztalata a késői átigazolási ügyletek megkötésében.


Kylian Mbappé jelen pillanatban úgy tűnik marad a Paris Saint-Germain játékosa, de ha valakit, akkor a Real Madridot nem szabad leírni az utolsó pillanatig. A spanyol klub életében nem ez lenne az első olyan nagy igazolás, ami az utolsó pillanatban jön létre.

A Real Madrid már régóta üldözi a francia sztárt, és ha kedden elkötelezi magát a klub mellett, akkor csatlakozik azon játékosok listájához, akik az utolsó pillanatban érkeztek Madridba. Gareth Bale 2013-ban Tottenhamból, Ronaldo Nazario 2002-ben az Interből, vagy éppen Sergio Ramos 2005-ben a Sevillából.

A Ronaldo-ügy

A Real Madrid megizzadt, amikor 2002-ben Ronaldo szerződtetéséről tárgyaltak az Interrel. Florentino Péreznek kétségbeesetten kellett dolgoznia az utolsó pillanatig, hogy megegyezzen az olasz klubbal, de végül 45 millió euróért szerződtették a brazil fenomént.

Ramos leigazolása, csak lazán

A hírek szerint Sergio Ramos szerződtetése körül 17:00-kor kezdődtek meg a tárgyalások, az átigazolási időszak utolsó napján. A spanyol védő 27 millió euróért igazolt el Sevillából Madridba, ahol legendává vált.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Videók