Még három játékos kell a Barcelonának

Két hét múlva kezdődik az FC Barcelona felkészülése a következő idényre, ezért sürgetővé vált a vezetőség számára, hogy a háromból kettőt legalább ezen idő alatt leigazoljon.


Július 14-én kezdődik az FC Barcelona előszezonja, a csapat azonban csak bizonyos szempontból van készen. A védelemben továbbra is erősítésekre van szükség, és egy csatárt is akar még szerződtetni az együttes új vezetőedzője, Luis Enrique. A középpályára jelen állás szerint nem érkezik több játékos.

A katalánok két fő célpontja Marquinhos és Cuadrado, számol be róla a sport.es. A PSG brazil hátvédjének megszerzése nehéz feladat lesz, hiszen a franciák nem akarják elengedni még 40 millió euróért sem, így a katalánoknak - ha tényleg meg akarják szerezni a játékost - bele kell építeniük a cserébe Dani Alvest, akit viszont épp a PSG nézett ki magának.

Juan Cuadrado átigazolásáról a hírek szerint hajlandó lenne tárgyalni a Fiorentina, ám a játékos kijelentette, amíg véget nem ér számára a világbajnokság, addig semmiben sem dönt. A kolumbiai - aki a brazilok elleni negyeddöntőre készül jelenleg - nagyjából 35 millió eurójába kerülne a klubnak.

Luis Suárez érkezése továbbra is napirenden van, érte 50-70 milliót is leszurkolna a Barcelona,amelynek játékosai közül jó néhánynak a sorsa még kérdéses, így nem tudni mi lesz Cuenca, Dos Santos, Ibrahim Afellay, Oier Olazábal, Bojan Krkic, Dani Alves, Alex Song, Pedro és Alexis Sánchez sorsa sem.

Videók