„Mbappénak lehajtott fejjel kell jönnie a Real Madridhoz”

Az egykori Real Madrid klasszis, Guti mondta el a véleményét.


Továbbra is reális az esély arra, hogy Kylian Mbappét a következő években a Real Madrid mezében láthatjuk, de a klub szurkolói és támogatói nem fogják elfelejteni 2022 nyarát.

A Real Madrid számára minden a lehető legjobban alakul a Liverpool elleni Bajnokok Ligája meccset követően, amely szinte megpecsételte a továbbjutás sorsát. Ez egy újabb erődemonstráció volt, amely ellentétben áll Kylian Mbappé Paris Saint-Germain eredményével.

Ahogy azt a Le Parisien a Bayern München elleni vereség után kifejtette, Mbappé csak kétéves szerződést kötött a PSG-vel, amelyhez opcióként még egy további is jár. Így aztán valószínű, hogy a francia válogatott játékos 2024-ben ismét a nyári átigazolási időszak középpontjába kerül. És minden bizonnyal a Real Madrid versenybe száll érte, hiszen a kapcsolatok nem szakadtak meg.

Bármi is történik azonban, Mbappé megítélése már nem olyan Madridban 2022 nyár óta. A madridi szurkolók már nem akarják őt, és Vinicius Junior teljesítménye ezt csak megerősíti. A témáról nemrégiben az El Chiringuitón beszélgettek Guti jelenlétében. A korábbi Real-legenda rajong Kylian Mbappéért, és mindig is kampányolt az aláírása mellett, de nem fogja a vörös szőnyeget letekerni a PSG játékosának.

„Mbappé lehajtott fejjel kell, hogy a Real Madridhoz igazoljon, és egy lesz a sok közül az öltözőben. Ha ez nem így van, akkor téved, és nem tudja, milyen klubhoz jön. Ez a valóság. Figo jött, Ronaldo jött... Nem tudom, mi van vele Párizsban, és hogy milyenek a dolgok a PSG öltözőjében. Lehet, hogy ő a világ legjobb játékosa, akit szerződtetnének, de a Real Madrid sokkal több ennél" – magyarázta Guti.

Hasonlóképpen megkérdezték tőle, hogy Vinicius Junior jelenleg jobb-e, mint Kylian Mbappé, és hol játszana ebben a csapatban.

„Jelenleg Mbappé az, aki a másik oldalon játszana. Vinicius jelenleg a legmeghatározóbb játékos Madridban. A La Ligában és a Bajnokok Ligájában is ezt mutatja. a most a Real játékosa lennék, minden labdát Viniciusnak adnék. Az összeset. Jobb-e, mint Mbappé? Jelenleg fittebb, igen, ez a realitás.”

Borítókép: Sportinfoto/DeFodi Images a Getty Images

Videók