Mbappé arra kéri klubját, hogy tárgyaljon a Real Madriddal

Innen már nincs visszaút?


Nincs olyan futballrajongó a világon, aki ne nézné izgatottan a Paris Saint-Germaint ebben a szezonban.

Mivel Lionel Messi csatlakozott a klubhoz, a PSG a leghihetetlenebb hármassal rendelkezik a támadósorban. Neymar és Kylian Mbappé és Messi félelmetesek lesznek elől. A hétévégén Messi és Neymar nem játszott, de így is 4-2-re nyertek a Strasbourg ellen. A gólokat, Mauro Icardi, Julian Draxler, Pablo Sarabia és Mbappé szerezték.

Messit és társait, Gianluigi Donnarummát, Sergio Ramost, Gini Wijnaldumot és Achraf Hakimit először mutatták be a hazai szurkolóknak, és a fogadtatás hihetetlen volt. De hazugság azt sugallni, hogy a Parc des Princes légköre pozitív volt szombat este. Ennek az az oka, hogy amikor Mbappé nevét felolvasták a kezdés előtt, akkor hangos füttyszó hallatszódott a közönség soraiból.

Miért? Mivel a francia szupersztár késik az új szerződés aláírásával, és kétségei vannak a jövőjét illetően. Vasárnap késő este hatalmas hír érkezett Spanyolországból, amely azt sugallja, Mbappé fel akarja gyorsítani a távozása folyamatát. Az El Chiringuito tévécsatorna arról számolt be, hogy Mbappé találkozni szeretne a PSG elnökével, Nasser Al-Khelaifivel, hogy megkérje őt, hogy tárgyaljon a Real Madriddal.

Sport365.hu - Al-Khelaifi kemény lesz Mbappével: A PSG Ronaldinho óta nem adott el sztárt

Ez nem meglepetés a Real Madrid számára, mivel számítottak arra, hogy meg kell várniuk, hogy a francia támadó szerződése 2022-ben lejárjon. Al-Khelaifi ezért úgy döntött, hogy nyilvánosan üzen Lionel Messi bemutatásán játékosának. „Mbappé a PSG játékosa. Kijelentette, hogy nem akarja elhagyni a klubot, tudjuk mit szeretne a jövőben.


Forrás: givemesport.com
Borítókép: givemesport.com

Videók