Laporta több játékosának helyzetét is tisztázta

Vannak, akiknek menniük kell.


A Barcelona elnöke, Joan Laporta több olyan játékosáról is beszélt, akiknek a helyzete még mindig nem tisztázott a csapatnál.

A katalánoknak jelenleg több olyan labdarúgó is van a keretében, akiknek bizonytalan a helyzete. Az egyik ilyen Frenkie de Jong, akinek az esetleges távozásáról nyáron rengeteg hír keringett. Bár a játékos már akkor kijelentette, nem akar távozni, a klub nehéz anyagi helyzete miatt ennek a lehetősége mégis többször felmerült. Nemrég joan Laporta is megszólalt, ami alapján úgy tűnik, a játékos helyzete sokkal jobb, mint eddig.

„Frenkie a mi játékosunk, és azt akarjuk, hogy a Barcelonában maradjon, és ő is maradni akar" – mondta Laporta, Fabrizio Romano szerint.

„Vele és a társaival nagyon erős a középpályánk. Vannak ajánlatai, de azt akarjuk, hogy maradjon” – tette hozzá, majd Samuel Umtiti és Martin Braithwaite helyzetére is kitért.

„Mindketten tisztában vannak azzal, hogy ideje másik klubot keresniük" – mondta Laporta.

A Barca elnöke azt is bejelentette, hogy hamarosan újabb játékos érkezik a klubhoz.

„Van egy elvi megállapodásunk és hamarosan véghez visszük az aláírást” – jelentette ki, azt azonban nem árulta el kiről van szó.

Az angol és a spanyol sajtó egybehangzó értesülései szerint a Chelsea játékosa, Marcos Alonso lehet az említett labdarúgó.

Borítókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto a Getty Images

Videók