Kroos: Talán csatlakozik hozzánk egy PSG játékos…

A német középpályás nem bír magával. Segít a médiának a témaválasztásban.


A Real Madrid játékosa úgy véli, hogy Messi érkezése a PSG-hez megkönnyítheti Mbappé átigazolását a Real Madridba.

Toni Kroos elmondta a véleményét, miszerint Messi PSG-be való igazolása igenis segíthet a Real Madridnak Mbappé leigazolásában – fejtette ki az Einfach mal Luppen podcastjában.

„Talán van valami jó ebben az átigazolásban, mert a legnagyobb versenytársunk elvesztette a legjobb játékosát. Ezenkívül ez az egész dolog Messivel biztosan nem jelent hátrányt számunkra ..." - mondta a német., Utalva az Mbappé-esetre. „Valószínűleg más jó dolgok is következnek majd, talán egy PSG játékos is csatlakozik hozzánk…”

Sport365.hu - Mbappé arra kéri klubját, hogy tárgyaljon a Real Madriddal

Mivel Lionel Messi csatlakozott a klubhoz, a PSG a leghihetetlenebb hármassal rendelkezik a támadósorban. Neymar és Kylian Mbappé és Messi félelmetesek lesznek elől. A hétévégén Messi és Neymar nem játszott, de így is 4-2-re nyertek a Strasbourg ellen. A gólokat, Mauro Icardi, Julian Draxler, Pablo Sarabia és Mbappé szerezték.

Cristiano Ronaldót is kiemelte, akit a generációja legjobb játékosának nevezett.

„Korunk legjobbja Cristiano. Természetesen elfogult vagyok, mert döntő szerepet játszott számos címünk elnyerésében. Nemcsak csapattársak voltunk, hanem öltözőszomszédok is. Emellett a szomszédomban lakott. Lenyűgöző volt látni, hogy milyen perfekcionista.”

Sport365.hu - Ronaldo megtörte a csendet, reagált a Real Madriddal kapcsolatos pletykákra

Cristiano Ronaldo reagált a jövőjéről szóló pletykákra. A portugál játékosnak már csak egy év van hátra a Juventusszal kötött szerződéséből, így ezen a nyáron egyre inkább felerősödtek a távozásáról szóló pletykák. A sztárjátékost összeboronálták a PSG-vel és a Manchester Cityvel is. Augusztus 16-án este pedig újabb pletyka kapott szárnyra, miszerint az ötszörös aranylabdás visszatér egykori együttesébe, a Real Madridba.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók