Kroos februárban hozza meg a döntését

A nyáron lejár a szerződése a német középpályásnak.


Annak ellenére, hogy Toni Kroos profi pályafutása végéhez közeledik, még mindig a világ egyik legnagyobb klubjának kulcsjátékosa.

A német középpályás 32 évesen is a legmagasabb szinten játszik. A Real Madrid szeretné, ha még a harmincas éveiben is a klubnál folytatná, de ez egy olyan kilátás, amiben Kroos bizonytalan. 2014-ben csatlakozott a klubhoz, Luka Modric és a nyáron a Manchester Unitedhez távozó Casemiro mellett a Real Madrid középpályájának egyik alappillére volt. Mivel azonban a szezon végén lejár a szerződése, Kroosnak döntenie kell.

Mivel a Real Madrid a pletykák szerint olyan játékosok iránt érdeklődik, mint Jude Bellingham és Enzo Fernandez, Kroos szerepe a klubnál a következő szezonban kevésbé lehet fontos. Ezért úgy érezheti, hogy itt az ideje továbblépni egy olyan klubtól, ahol oly sokat elért, vagy akár visszavonulni.

A Marca szerint egyelőre még nem döntötte el, hogy mi lesz a következő lépése, de február végére meghozza a döntését. Carlo Ancelotti világossá tette, hogy szeretné, ha Kroos maradna, de lehet, hogy ez nem lesz elég ahhoz, hogy Madridban tartsa a Bayern München korábbi játékosát.

Borítókép: Victor Carretero/Real Madrid a Getty Images

Videók