Két ászról is lecsúszott a Barca! - hivatalos

Helyet cserélt egymással két Barca-célpont: a sevillás Kevin Gameiro az Atléticó lett, míg Luciano Vietto az ellenkező utat teszi meg (utóbbi kölcsönben). Mindezt szombaton jelentették be. Továbbra sincs meg, ki lesz Luis Suárez cseréje a Barcában.


Gameiro 2020-ig kötelezi el magát az Atletihez, amely meg nem erősített hírek szerint nem kevesebb, mint 32 millió eurót utal át a játékjogáért. A 29 éves francia három szezon alatt 67 gólt termelt a Sevillában, oroszlánrészt vállalt az egymás utáni három Európa-liga-sikerből.

A Matracosok még arról is gondoskodtak, hogy ne maradjanak csatár nélkül az andalúzok: kölcsönben elengedték a 22 esztendős, argentin Luciano Viettót (opciós joggal).

Érdekes, hogy Gameiro és Vietto is közel állt ahhoz, hogy a Barcelona cserecsatára lehessen, de végül mindkét esetben hoppon maradtak a katalánok, mert a kiszemeltek a több játéklehetőség mellett döntöttek. Korábban Nolitónál, Carlos Baccánál és Hatem Ben Arfánál sem járt sikerrel az FCB, amely tovább folytatja a vadászatot. Ayoze Pérez, Lacazette, Jonás, Jonathan Soriano, Lucas Pérez, Gabriel Jesus, Gabigol, Calleri, Mario Gomez, Van Persie is a Barca-jelöltek között lehet.

Videók