Kepa elbukta az esélyét, a kispadról nézheti a Barcelona elleni meccset

Lunin legyőzte Kepát.


Az ukrán kapus áll majd a Barcelona elleni spanyol Szuperkupa-döntőn a kapuban.

„Már eldöntöttem, hogy ki fog játszani a kapuban, de nem fogok nyilatkozni. Értékelem az aggodalmadat a kapussal kapcsolatban, de nem kell” - Ezt a "taktikát" alkalmazta Carlo Ancelotti a Spanyol Szuperkupán, ami nem több és nem kevesebb, mint hogy dobálózik a labdával, és nem mondja meg, ki lesz a kiválasztott... egészen addig, amíg az óra el nem ütötte azt a pontos időt, amikor a Real Madrid honlapján mindig közzéteszik a kezdőcsapatot. A várakozás hosszú volt, a döntés pedig mindenki meglepetésére kapuscsere lett: Andriy Lunin megelőzte Kepát a rijádi Clásicón.

Miután egy ideig Kepa és Lunin váltogatta egymást, Ancelotti az Arandina elleni meccs után az Atlético Madrid elleni Szuperkupa-elődöntőre esélyt adott Kepának…. de eljött az El Clasico, és az olasz edző választása az érem másik oldala volt.

Thibaut Courtois még mindig sérüléssel bajlódik, így a madridiak kapusa körüli vita új fejezethez tért vissza, amely azt jelenti, hogy Lunin kezdhet az FC Barcelona ellen. Kepa csak a kispadon foglal majd helyet, aki az Atlético elleni elődöntőn (5-3) nem mutatott túlzott biztonságot.

Borítókép: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Videók