Joao Felixről kérdezték az Atletico edzőjét

Barcelonába utaznak a madridiak, Simeone szép mérkőzést vár egy jó erőkből álló ellenféllel szemben.


Sajtótájékoztatót tartott az Atletico Madrid a Barcelona elleni rangadót megelőzően. Diego Simeone, a csapat vezetőedzője számos témában fejtette ki véleményét.

Elvárások: „Szép mérkőzésre számítok, egy olyan csapat ellen, amelynek nagyon jó játékosai vannak, amelyet nagyon jól vezet az edzője, nagyon világos elképzelései vannak. Megpróbáljuk elvinni a játékot oda, ahol szerintünk árthatunk neki, és követni a saját vonalunkat."

Taktika: „Mindannyian, edzők, előre elképzeljük a csapatunk ideális mérkőzését, de van egy ellenfél, és meglátjuk, hogy megengedik-e nekünk, amit elképzeltünk.”

Joao Felix: „Nem beszélek azokról a gyerekeinkről, akik nincsenek velünk.”

Az ellenfél hangulatáról: „Valószínűleg boldogok, de nekünk a saját vonalunkat kell követnünk és elkísérnünk a csapatot, ahogyan azt tesszük.”

Az Atlético közelebb került a Barcelonához és a Real Madridhoz: „Nehéz értékelni. Elvileg a Barcelona és a Madrid több győzelmi lehetőséggel indul, az utóbbi időben ezt tettek és nem szavak alapján redukáltuk, továbbra is azon dolgozunk, hogy ezeket a távolságokat csökkentsük."

A Barcelona – Atletico Madrid mérkőzés vasárnap 21:00-kor kezdődik.

Borítókép: Getty Images

Videók