Joao Felix beszólt: A Barcelona stílusát kedvelem, és a játékosok is…

Korábbi csapatával találkozik a portugál futballista, aki összehasonlította a két együttes játékát.


A vasárnapi Barcelona-Atlético de Madrid mérkőzés garantáltan emlékezetes lesz lesz, hiszen Joao Félix szembekerül egykori csapattársaival és mesterével Cholo Simeonéval. A portugál az ESPN-nek nyilatkozott a párharc előtt, üzenve korábbi edzőjének.

„Természetesen a Barca stílusát kedvelem... és összes játékos is” – vallotta be a portugál, aki még tovább ment. „Ha megkérdezed az Atlético játékosait is, természetesen ők is szívesebben játszanának több időt támadásban. Ha nem ezt válaszolják, akkor hazudnak” – jelentette ki Joao, aki azokkal kerül szembe vasárnap, akikre utalt.

A még mindig az Atléticóhoz tartozó futballista ismét világossá tette, hogy a Barcelonában játszani egy „valóra vált álom”. ”Ez az a klub, ahol gyerekkora óta játszani akart, az elmúlt tíz-tizenöt évben látta őket a televízióban” – tette hozzá a portugál.

Ezúttal lehetősége lesz arra, hogy megmutassa, tévedtek, amikor kölcsönbe engedték őt egy közvetlen riválishoz. Az is kétséges, hogy egy esetleges gólt ünnepelne-e, amit korábbi nyilatkozataiban sem akart tisztázni.

„Nincs semmi tervem... Majd meglátjuk...” - nyilatkozta a Movistarnak. A Barcelona – Atletico Madrid mérkőzés 21:00-kor kezdődik.

Borítókép: Marc Graupera Aloma/Europa Press via Getty Images

Videók