Ivan Rakitic örül Sergio Ramos visszatérésének

Hasznos tagja lesz a Sevillának.


Az elmúlt hetek nagy sztorija a Sevilla körül kétségtelenül Sergio Ramos visszatérése volt a klubhoz, 18 évvel azután, hogy a Real Madridhoz igazolt. A 37 éves játékos érkezését a múlt héten erősítették meg.

Ramos visszatérésével kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Egyes Sevilla-szurkolók nem bocsátották meg neki, hogy 2005-ben a Real Madridhoz szerződött, míg mások örömmel látják, hogy visszatért a klubhoz.

Ivan Rakitic az utóbbi kategóriába tartozik, ahogyan azt a Radio Sevillának nyilatkozta.

„Szükségünk van rá. Több mint elegendő minőséggel rendelkezik. Ő olyan valaki, aki rengeteg erőt, örömöt és mindenekelőtt elkötelezettséget sugároz. Igaz, hogy nem volt könnyű dolga a nyáron, hiszen egyedül edzett. Maga is elismerte, hogy még fel kell vennie a ritmust.”

Rakitic egy másik új csapattársáról is beszélt, aki szintén a Real Madridban játszott. Mariano Diaz a nyári átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a Sevillához, és Rakitic úgy gondolja, hogy értékes igazolása lesz a klubnak.

„Rengeteg minőséggel rendelkezik. Nem véletlenül volt ennyi évig a Real Madridnál. Sokat fog segíteni nekünk, mindig igyekszik majd a gólt lőni.”

Ramos és Mariano a Sevilla színeiben debütálhat amikor vasárnap a Las Palmast fogadja, amelyben a szezon első pontjait szeretné megszerezni.

Borítókép: Jesus Ruiz/Quality Sport Images/Getty Images

Videók