Itt az első komoly megerősítés Mbappé Real Madridhoz való csatlakozásáról

Azt is tudni vélik, hogy mikor mutatják majd be a közönségnek a francia sztárjátékost.


A Real Madrid a legfrissebb spanyol fővárosi hírek szerint már meg is állapodott Kylian Mbappéval.

Múlt hét csütörtökön közölték a sajtóval, hogy Mbappé a szezon végén, szerződése lejártával távozik a Paris Saint-Germaintől, és most kiderült, hogy közben a Real Madriddal már meg is állapodott.

Ezt állítja a Marca, amely szerint, két hete aláírták már az egyezséget Mbappé és a Real Madrid között. Florentino Perez negyedik próbálkozásra végre valahára megszerezte a kiszemeltjét. Információik szerint a Real Madrid január első napjaiban beszélt Mbappéval, hogy megtudja, még mindig van-e kedve júliusban aláírni hozzájuk, amiről már korábban megegyeztek.

Miután Mbappé zöld utat adott, Jose Angel Sanchez ügyvezető igazgató megkezdte a tárgyalásokat Mbappéval, valamint édesanyjával és ügynökével, Fayza Lamarival.

A Real Madridddal kompromisszumot kötöttek a képmásjogokkal kapcsolatban, de a Paris Saint-Germainhez képest, illetve ahhoz képest, amit 2022-ben ajánlottak neki, jóval alacsonyabb összegre szerződtették le. Ez kevesebb, mint 50 millió eurós aláírási bónuszt tartalmaz.

Mbappét valamikor július elsejétől, az Európa-bajnokság vége és az olimpia kezdete között mutatják be a Real Madrid közönségének.

Florentino Perez és a Real Madrid számára ez egy hatalmas sikert jelent, hiszen a világ vitathatatlanul legjobb játékosát szerezték meg. Bár az elmúlt bő évtizedben számos galaktikus szerződést kötöttek, vitathatatlanul ez az első alkalom, hogy az Aranylabdáért harcban lévő sztárt üldöztek és szerződtettek már azóta, hogy 128 millió eurót költöttek Eden Hazardra - és most mindezt ingyen.

Borítókép: Jean Catuffe/Getty Images

Videók