Íme a Barcelona távozóinak 13-as listája - nagy sztárok is mehetnek

A Sport című katalán lap értesülései szerint immáron elkészült az a lista, amely a Barcelonától nyáron távozó játékosok nevét tartalmazza.


A Sport úgy tudja, a listán egyelőre tizenhárom név szerepel, ráadásul ezek között igazán nagy nevet is találni. 

A lap értesülései szerint a nyári szünetben elhagyhatja, vagy el is hagyja Barcelonát Dani Alves, Cesc Fábregas, Alexis Sánchez, Javier Mascherano, Alex Song, Cristian Tello, Adriano Correia, Jonathan Dos Santos, Ibrahim Afellay, Isaac Cuenca, Sergi Roberto, OIer Olázabal és Pedro Rodriguez. 

A lap ugyanakkor megemlíti, Dani Alves távozása előrevetíti a Barcával már tavaly is hírbe hozott David Luiz érkezését, így ugyanis kellő mennyiségű bérkeret szabadulna fel. 

Mint ismert, az már korábban eldőlt, hogy a Camp Nouban folytatja pályafutását a Borussia Mönchengladbach kapusa, Marc-André ter Stegen és a horvát csodagyerek, Alen Halilovic is. 

Szintén jó ideje biztossá vált, hogy Carles Puyol is távozik az együttestől, míg a súlyos térdsérülés után lábadozó Victor Valdés sorsa attól függ, kap-e más csapattól ajánlatot, amennyiben ugyanis ez nem történik meg, a Barca kész meghosszabbítani a szerződését. 

 

Videók