Így állhatna fel a Real Madrid már Mbappéval a csapatban

Retteghet bárki, aki az útjukba kerül?


Több hiteles forrás is azt állítja, hogy Kylian Mbappé még az idén a Real Madrid játékosa lesz.

A francia állítólag megtette a legnagyobb lépést Madrid felé azzal, hogy közölte a PSG-vel, hogy távozni akar.

Az egyik nagy kérdés, ami mindenkit foglalkoztatna, hogy Mbappé hogyan illeszkedne be legjobban a Real Madrid jelenlegi csapatába. A válasz egyszerű egy 4-3-3-as felállással.

A Real Madrid 4-3-3-as felállásban állt fel, amikor 2022-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját és a La Ligát is. Tették ezt ugyanannak a menedzsernek - Carlo Ancelotti - az irányítása alatt.

Mbappé befogadásához Ancelottinak egyszerűen vissza kell térnie a 4-3-3-as rendszerhez, amelyben Karim Benzema állt a támadás élére, és amely szezon végén megnyerte az Aranylabdát.

Mbappé nem egy tipikus 9-es számú játékos, aki elöl marad és várja a lehetőségeket. Benzemához hasonlóan Mbappé is szeret mélyre és a széles területekre sodródni, hogy labdát szerezzen és befolyásolja a játékot. Vinícius nagy gólveszélyes párost alkotott Benzemával, amikor így játszott, és valószínűleg Mbappéval is így fog tenni.

A jobbszélen Rodrygo megállja a helyét, és a Vini-Mbappé-Rodrygo egy pusztító támadó hármast alkot.

Jude Bellingham valószínűleg mélyebbre fog esni Mbappé érkezésével. A középpályás a Real legjobb góllövője ebben a szezonban, de ez egy csatár dolga.

Végül, mivel Mbappé érkezésével megszűnik a négyfős középpálya, Camavinga szerepe csökkenhet.

Íme a legjobb felállás, amibe Mbappé beilleszkedhetne a Real Madridnál:

Borítókép: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Videók