Hiába a bocsánatkérések: a Girona játékosa nem úszta meg teljesen

Portu néhány hetet kénytelen lesz kihagyni Nacho belépője után.


A Girona elárulta, hogy a Real Madrid elleni 3-0-s vereség nemcsak a tabellán elfoglalt helyezésükön, hanem a sérültlistájukon is meglátszott.

A legnagyobb gondot a szélső Portu jelentette, akit a mérkőzés utolsó pillanataiban egy szörnyű Nacho Fernandez-szerelés miatt le kellett cserélni. Nachót kiállították, később a közösségi médiában kért bocsánatot, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke pedig felhívta Portut, hogy elnézést kérjen tőle.

A 31 éves játékos belső zúzódást szenvedett a sípcsontján, valamint elszakadt a farizomhártyája. Szerencsére úgy tűnik, hogy elkerülte a komolyabb sérülést, és a Diario AS szerint néhány héten belül visszatérhet, a Girona a Cádiz, majd a nemzetközi szünet után az Almeria ellen léphet legközelebb pályára. Eközben úgy tűnik, hogy az ukrán sztár, Viktor Tsygankov körülbelül egy hónapig nem léphet pályára egy másik probléma miatt, ami miatt a meccs félidejében le kellett vonulnia. A fenti mérkőzéseket, valamint a Celta Vigo elleni találkozót kihagyja.

A Girona továbbra is harmadik a La Liga tabelláján, de a Real Madrid elleni vereséget követően mindenképpen szeretne visszatérni a helyes útra, és egy olyan mérkőzéssorozatot vívni, amely meghosszabbíthatja még egy kicsit a kiváló szezonkezdetet.

Borítókép: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

Videók